Temaeftermiddag: Skulderproblematikker – med fokus på den ældre borger

Arbejder du med ældre borgere, og har nogle smerter og nedsat funktion i skulder – så skal du overveje at komme med her.

Sted: Gulkrog, Gulkrog 11, 7100 Vejle, den store sal
Dato: 29. oktober 2020
Tidspunkt: 16:00-19.30
Pris: 300 kr. for medlemmer af selskabet, 700 kr. for ikke-medlemmer
Tilmeldingsfrist: 8. oktober 2020

Bliv opdateret på skulderskader, skadesmekanismer, senfølger efter skade og operationer, hvornår er der indikation for intervention og hvilken, og hvornår er forbedring svært, og hvad kan man så gøre – samt meget andet.

Underviser: fysioterapeut Sven Lausen har mangeårig erfaring fra skuldersektoren på Vejle Sygehus, og har derudover afholdt skulderkurser de sidste 10 år. Der vil både være fokus på praktisk anvendelighed og seneste forskning. Se også skulderkurser.dk

Corona: Salen vi skal være i er meget stor, så der vil være god mulighed for afstand. Gældende forholdsregler på dagen bliver fulgt. Det kan forventes at der sendes yderligere information ud senere til deltagerne.

Forplejning: Der vil være en sandwich og vand som forplejning.

 

Betalingsoplysninger

OPDATERING AF BETALINGSOPLYSNINGER: Tilmelding er bindende - vent dog gerne med at betale for dagen til der bliver sendt mail ud dagen efter tilmeldingsfrist, som så skal falde meget kort tid derefter.

Der kan kun betales via indbetaling til vores konto.

Reg.nr. 9891

Kontonr. 0003125947

Skriv kursusemne og navn i kommentarfelt på kontooverførsel, f.eks. ”skulder Kirsten Hansen”.

Vi ved der er mange der efterspørger fakturering til deres arbejdsplads, men ovenstående gøres for at mindske vores ressourcetræk. Det foreslås at printe invitation og kontoudtog til din arbejdsplads, men spørg hvordan de evt. ønsker det.

Temaeftermiddagen er momsfritaget da det anses som faglig efter-videreuddannelse og ikke sker med gevinst for øje.

 

Kontakt:

Ved spørgsmål skriv til gerontokristian@gmail.com