Tobias deltog i IPTOP-møde

Spændende og store emner på dagsordenen ved dagens onlinemøde i the International Association of Physiotherapists working with Older People (IPTOP). Pssst, nederst i nyheden finder du tre lækre links til nyheder fra den internationale scene

01.12.2022

I fravær af vores vanlige repræsentant i IPTOP, bestyrelsesmedlem, Anja Hald, deltog næstformand for bestyrelsen, Tobias Kaarsbo, i dag i et IPTOP-møde. På trods af, at formatet var kort tid og mange deltagere, var det alligevel værdifuldt for DSFGG at deltage.

På den kompakte dagsorden var der orientering om og drøftelse af spændende og store emner, blandt andet forberedelse til Verdenskongressen 2023 i Dubai (Som Danske Fysioterapeuter ikke deltager i, find nyheden her: Nej igen til verdenskongres i Dubai), men nok væsentligst for DSFGG fik vi nye kontakter fra både Holland, Sverige og Australien, som vi kan bruge i vores videre arbejde med udvikling af uddannelsesprogrammet.

Tre håndplukkede lækkerier til fysioterapeuten på ældreområdet

Der blev også mulighed for at dele nyheder fra den internationale scene, og næstformanden fremhæver her tre links, som han vil kigge nærmere på ved lejlighed:

Hollandsk webside om paratonia

Empathy as a Factor Conditioning Attitudes towards the Elderly among Physiotherapists—Results from Poland

Hollandsk webside om "Walking with Parkinson"

Glædelig 1. december