Nyheder

 • x
  Nyhed
  Strategi 2023-2025: Faglighed, fællesskab og formidling

  DSFGG samler fysioterapeuter som holder ældre i bevægelse! Læs mere om vores vision, mission og organisering her.

  17.12.2023
 • x
  Nyhed
  Alliancen mod Underernæring præsenterer nye anbefalinger

  Alliancen mod Underernæring opfordrer til at sætte ernæringen til ældre borgere og patienter højt på den politiske dagsorden og aktivt inddrage ernæringsaspektet i ny lovgivning, reformer og i eksisterende praksis i kommuner og regioner.

  14.12.2023
 • x
  Nyhed
  Brev til Sundhedsstrukturkommissionen i samarbejde med lægerne og sygeplejerskerne

  De fleste med kendskab til geriatrien ved at tværprofessionelt samarbejde er helt essentielt. Og fra den 28.10.23 er tværprofessionelt samarbejde ikke længere kun teori og en praksisform i det kliniske arbejde for os der arbejder i geriatrien.

  30.10.2023
 • x
  Nyhed
  Fagligt Årsmøde 2024

  Sæt X i kalenderen den 15. marts 2024, hvor vi mødes til Fagligt Årsmøde på Phønex i Odense. Årets tema er "faldforebyggelse".

  10.10.2023
 • x
  Nyhed
  Oplæg ved Netværk for myndighedsansatte, sagsbehandlere og visitatorer

  24. januar var DSFGG repræsenteret på Netværksmøde for visitatorer, sagsbehandlere og andre myndighedsansatte med bestyrelsesmedlem og faglig tovholder Niklas Grundt Hansen.

  03.02.2023
 • x
  Nyhed
  Tobias deltog i IPTOP-møde

  Spændende og store emner på dagsordenen ved dagens onlinemøde i the International Association of Physiotherapists working with Older People. Pssst, nederst i nyheden finder du tre lækre links til nyheder fra den internationale scene

  01.12.2022
 • x
  Nyhed
  Webinar omkring dysfagi

  Få inspiration til at samarbejde med andre faggrupper i et webinar, der stiller skarpt på, hvordan vi arbejder mere tværfagligt om patienter og borgere med dysfagi.

  10.09.2022
 • x
  Nyhed
  Webinar om pårørendesamarbejde

  Tilmeld dig et virtuelt oplæg om samarbejde med pårørende, når ergoterapeut og Master i Sundhedsantropologi Mette Brandi, holder oplæg for medlemmer af Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri. Se mere og meld dig til under "Kurser/uddannelse" her på siden.

  30.06.2022
 • x
  Nyhed
  Kursus: Styrke og konditionstræning til ældre med geriatriske problemstillinger

  På kurset vil Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri gennemgå den nyeste viden på området, herunder træningsfysiologi og principper som fysioterapeuter kan benytte og skal være opmærksomme på under træningen af den geriatriske patientgruppe.

  16.06.2022
 • x
  Nyhed
  Gratis webinar om fysisk aktivitet til demensramte

  Du har nu mulighed for at se et gratis webinar om fysisk aktivitet til demensramte. Det er IPTOP, der udbyder webinaret.

  23.05.2022