Gratis supervisionsforløb
For at imødekomme at der i den fysioterapeutiske praksis kan uddannes flere specialister og certificerede klinikere, bliver der med støtte fra Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri udloddet 4 forløb af 10 timers supervision til udvalgte fysioterapeuter.
Har du lyst til at udvikle din kliniske praksis?
Er du i gang med at blive certificeret kliniker? Har du brug for sparring til din kliniske praksis? Har du i din kliniske hverdag brug for sparring i det kollegiale team?
Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri udbyder nu supervisionsforløb til 4 fysioterapeuter med ønske om at opnå titel godkendelse til certificeret kliniker eller specialist i gerontologisk og geriatrisk fysioterapi
For at imødekomme, at der i den fysioterapeutiske praksis kan uddannes flere specialister og certificerede klinikere, bliver der med støtte fra Dansk selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri udloddet 4 forløb af 10 timers supervision til udvalgte fysioterapeuter.
De 4 udvalgte personer støttes derved i at komme skridtet tættere på en specialiserings (specialist-) certificering, da supervision på egen praksis, er et krav for opnåelsen heraf.
For at komme i betragtning til et supervisionsforløb, skal der sendes en ansøgning til Niklas Grundt Hansen (Grundt.Niklas@gmail.com), hvori det skal uddybes eller dokumenteres, hvorledes der leves op til følgende krav:
- Medlemskab af Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri
- Min. 3 års erfaring inden for specialet.
- Dokumentation af efter/videreuddannelse indenfor specialet gerne svarende til 20 ECTS-point ellers prioriteres tættest på 20 ECTS point.
Selve supervisionen vil blive udbudt af Niklas Grundt Hansen, der er specialist i gerontologisk og geriatrisk fysioterapi, er uddannet supervisor og indgår i supervisorkorpset.
Ansøgningsfristen er 15. februar 2022.
Hvad er supervision?
Supervision kan forstås bredt som strukturerede, professionelle samtaler, der via refleksion og samtale har til sigte at understøtte udvikling, skabe indsigt og overblik. Indhold og læringsudbytte for et supervisionsforløb kan spænde fra individuel og faglig udvikling, til håndtering af trivsel- og samarbejdsudfordringer på kollegialt og organisatorisk niveau. Et forløb kan bestå af enkeltstående supervisioner eller længerevarende forløb, ligesom det kan være individuelt eller i grupper, mono- samt tværfagligt.
Som supervisor kan man rammesætte, tilrettelægge og gennemføre supervisoriske forløb i samarbejde med supervisand.
Som supervisor kan man omsætte sin teoretiske viden om supervision samt anvender specifikke samtalemetodikker ind i den professionelle samtale.
Dansk Selskab for Fysioterapi har et ny-etableret team af supervisorer, som tilbyder sundhedsfaglig supervision. Supervisorerne har gennemgået KP’s teoretiske og praktiske uddannelse Supervision, Coaching og Mentorship.
Supervision udbydes både som fysiske fremmøde og som online møder.