Gratis supervisionsforløb

For at imødekomme at der i den fysioterapeutiske praksis kan uddannes flere specialister og certificerede klinikere, bliver der med støtte fra Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri udloddet 4 forløb af 10 timers supervision til udvalgte fysioterapeuter.

04.01.2022

Har du lyst til at udvikle din kliniske praksis?

Er du i gang med at blive certificeret kliniker? Har du brug for sparring til din kliniske praksis? Har du i din kliniske hverdag brug for sparring i det kollegiale team?


Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri udbyder nu supervisionsforløb til 4 fysioterapeuter med ønske om at opnå titel godkendelse til certificeret kliniker eller specialist i gerontologisk og geriatrisk fysioterapi

For at imødekomme, at der i den fysioterapeutiske praksis kan uddannes flere specialister og certificerede klinikere, bliver der med støtte fra Dansk selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri udloddet 4 forløb af 10 timers supervision til udvalgte fysioterapeuter.

De 4 udvalgte personer støttes derved i at komme skridtet tættere på en specialiserings (specialist-) certificering, da supervision på egen praksis, er et krav for opnåelsen heraf.


For at komme i betragtning til et supervisionsforløb, skal der sendes en ansøgning til Niklas Grundt Hansen (Grundt.Niklas@gmail.com), hvori det skal uddybes eller dokumenteres, hvorledes der leves op til følgende krav:

  • Medlemskab af Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri
  • Min. 3 års erfaring inden for specialet.
  • Dokumentation af efter/videreuddannelse indenfor specialet gerne svarende til 20 ECTS-point ellers prioriteres tættest på 20 ECTS point.

Selve supervisionen vil blive udbudt af Niklas Grundt Hansen, der er specialist i gerontologisk og geriatrisk fysioterapi, er uddannet supervisor og indgår i supervisorkorpset.

Ansøgningsfristen er 15. februar 2022.